Aparate de masura portabile si analizoare stationare

 

AFRISO este primul producator european care a obtinut certificarea EN 50379-2 pentru gama sa de analizoare de gaze de ardere (Eurolyzer, Multilyzer, Maxilyzer), manometre digitale (S2600 / S4600 ST), termometre digitale (TM7 / TMD7). Analizoarele portabile de gaze de ardere AFRISO sunt utilizabile pentru toate tipurile de combustibili, chiar daca utilizati motorina, gaz, peleti sau lemn. Detinem in Romania laborator propriu pentru etalonari analizoare de gaze, acreditat RENAR.

Manometru digital S2600


Pentru masurare presiune, vacuum si presiune diferentiala. Pentru medii gazoase, uscate, neagresive. Ideal pentru utilizarea in HVAC, industrie, tehnica medicala. Alte domenii de utilizare : masurarea tirajului la cos, a ...

Manometru digital S4600 ST


Pentru masurare presiune, vacuum si presiune diferentiala. Pentru medii gazoase, uscate, neagresive. Ideal pentru utilizarea în HVAC, industrie, tehnica medicala. Alte domenii de utilizare : masurarea tirajului la cos, a pierderilor de presiune, ...

Truse de verificare a etanseitatii


Truse pentru verificarea instalatiilor de incalzire, verificarea conductelor de combustibili lichizi, verificarea instalatiilor solare, verificarea conductelor de gaz, verificarea instalatiilor de apa.

Detectoare portabile de gaze


Pentru detectarea scurgerilor de gaze inflamabile la conductele de gaz, piesele lor de legatura si imbinari filetate, contoare, arzatoare si butelii de gaz.

Termometre digitale TM7/TMD7


Pentru masurarea temperaturii la nivelul suprafetelor, in lichide, sau in aer si alte medii gazoase.

Termometre digitale TM6/TM9-IR


Pentru masurarea temperaturii la nivelul suprafetelor, in lichide, sau in aer si alte medii gazoase, respectiv in infrarosu.