Aparate de masura portabile si analizoare stationare

 

AFRISO este primul producator european care a obtinut certificarea EN 50379-2 pentru gama sa de analizoare de gaze de ardere (Eurolyzer, Multilyzer, Maxilyzer), manometre digitale (S2600 / S4600 ST), termometre digitale (TM7 / TMD7). Analizoarele portabile de gaze de ardere AFRISO sunt utilizabile pentru toate tipurile de combustibili, chiar daca utilizati motorina, gaz, peleti sau lemn. Detinem in Romania laborator propriu pentru etalonari analizoare de gaze, acreditat RENAR.

Anemometru portabil BlueAir ST


Aparat modular, multicanal, pentru masurarea debitului de aer, a vitezei, temperaturii ┼či a umiditatii relative. Ideal pentru reglarea si verificarea instalatiilor de climatizare, ventilatie sau pentru masurari la tubulaturi de admisie / evacuare.

Aparate pentru echilibrare hidraulica


Echilibrarea hidraulica asigura distributia optima a cantitatii de apa in instalatia de incalzire si racire, putand fi executata direct la radiator, prin masurarea presiunii diferentiale si reglarea debitului.

Termodebitmetru portabil FlowTemp ST


Pentru verificarea si reglarea preparatoarelor de apa calda menajera. FlowTemp ST se pozitioneaza sub robinetul de apa deschis si masoara simultan temperatura si debitul apei.

Termodebitmetru portabil FlowTemp M


Pentru verificarea si reglarea preparatoarelor de apa calda menajera. FlowTemp M se pozitioneaza sub robinetul de apa deschis si indica simultan temperatura si debitul apei.

Sistem modular CAPBs


Sistem modular de aparate de masura pentru presiune, temperatura, debit, umiditate etc.

Aparate de verificare si testare pentru intretinere si service


Manometre pentru pompele arzatoarelor cu combustibili lichizi, seturi de verificare si umplere pentru vase de expansiune, manometre portabile, manometre digitale, testere anozi