Politici private site Afriso

Toate informatiile continute in siteul www.afriso.ro sunt proprietatea SC AFRISO-EURO-INDEX SRL. AFRISO-EURO-INDEX SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment, fara o informare prealabila. Nicio informatie prezentata pe acest site nu va fi considerata drept o oferta de produse sau servicii.
AFRISO-EURO-INDEX administreaza acest site numai in scopul informarii si comunicarii cu Dvs. Puteti accesa acest site web in orice moment.

Informatiile de pe acest site se pot descarca numai in scopuri necomerciale si numai pentru a le utiliza pentru propriul Dvs. beneficiu. Transmiterea, modificarea, reutilizarea, raportarea sau utilizarea acestor informatii in scopuri comerciale sau publice fara acordul scris al SC AFRISO-EURO-INDEX SRL este strict interzisa. Aceste informatii se refera la: text, imagini, materiale audio si video.

Informatiile prezente pe acest site pot include erori de natura tehnica sau de tastare.
Accesati acest site web pe propria Dvs raspundere. AFRISO-EURO-INDEX nu este responsabila pentru orice daune directe, accidentale, indirecte sau intentionate cauzate de accesarea acestui site web. AFRISO-EURO-INDEX nu este responsabila pentru nicio dauna cauzata echipamentelor Dvs., inclusiv infectii cu virusi cauzate de accesarea, utilizarea sau afisarea acestui site web sau prin descarcarea de informatii incluzand text, imagini, materiale audio si video de pe acest site.

AFRISO-EURO-INDEX nu a verificat toate site-urile web la care face trimitere acest site si nu este responsabila pentru continutul acestora. Accesarea acestor site-uri se face pe propria Dvs. raspundere.

Sigla AFRISO-EURO-INDEX este proprietatea AFRISO-EURO-INDEX SRL. Aceasta poate fi utilizata numai ca legatura directa catre pagina de start a site-ului web AFRISO-EURO-INDEX (www.afriso.ro); aceasta nu trebuie utilizata in alte scopuri.