Analizoare de gaze de ardere

Cu o traditie de 24 de ani si peste 2500 de analizoare comercializate in Romania, AFRISO va ofera analizoare portabile de gaze de ardere pentru toate tipurile de combustibili, chiar daca utilizati motorina, gaz, peleti sau lemn. Cu analizoarele AFRISO orice reglaj este mai simplu. Intrucat instalatiile de ardere trebuie sa functioneze optim, noi va sustinem in atingerea performantelor cerute de client: asigurarea necesarului de caldura, consum redus de energie si emisii scazute de noxe. Aparatele noastre garanteaza exactitatea si repetabilitatea masuratorilor. Configuratie conform legislatiei romane (ISCIR) si certificare europeana EN 50379-2.Detinem in Romania unitate de service locala, cu stand propriu de verificare si calibrare, certificata ISO 9001, precum si laborator propriu pentru etalonari analizoare de gaze, acreditat RENAR.

Puteti sa va bazati pe noi, pentru ca producem AMC-uri in Germania din 1869. In 1972 AFRISO a introdus pe piata primul analizor portabil electronic de gaze de ardere, din lume, Combilyzer RGT O2.

Puteti sa va bazati pe noi si din punct de vedere al viitorului, deoarece noi impunem periodic noi standarde. Fie ca este vorba de integrarea a cat mai multor senzori in cel mai mic spatiu, de forma ergonomica, de solutii inteligente, cum ar fi transmiterea de date fara cablu, prin Bluetooth, intre sonda si aparat, de senzori cu durata de viata extinsa.