Companie

AFRISO fondată de Adelbert Fritz în Schmiedefeld, Germania în 1869 este o companie inovatoare, de dimensiuni medii, cu un personal total de peste 1.000 de angajați la nivel mondial, dintre care peste 550 sunt angajați în patru situri germane. În mod tradițional, producem dispozitive de măsurare și control pentru temperatură și presiune. De peste 50 de ani, producem, de asemenea, dispozitive și sisteme de măsurare, control și monitorizare pentru protecția mediului. Astăzi, AFRISO, oferă tehnologie de ultimă oră și expertiză pentru sisteme de încălzire sigure și instalații de rezervoare și este un partener de industrie în domeniu sau de măsurare a presiunii, temperaturii și nivelului. Tendințele actuale, ar fi Smart Home, au o tradiție îndelungată la AFRISO: Am lansat produse pentru raportarea evenimentelor în clădiri încă din 1997. Cea mai recentă generație de tehnologie Smart Home a fost dezvoltată în continuare încă din 2012; acesta oferă senzori convingătoare și sisteme pentru creșterea securității și confortului în clădiri și îmbunătățirea climatului interior în casa ta.
 

Istoric

În 1869, Adelbert Fritz a fondat compania în Turingia. Când fiul său Franz Fritz,a intrat în companie, numele companiei s-a schimbat în “Adelbert Fritz & Sohn”. AFRISO a devenit un brand renumit la nivel global pentru măsurarea temperaturii și presiunii. Timp de 50 de ani, compania s-a concentrat pe termometre din sticlă, instrumente medicale din sticlă și echipamente de laborator; apoi, o foaie de metal mică, cu pereți subțiri, circulară și în formă concentrică a schimbat complet lumea AFRISO în 1920. Două semibuze diafragma forma un element capsulă care se extinde sau contracte în funcție de presiune. Această invenție de pionierat a devenit fundamentul pentru o serie de produse inovatoare: indicatoarele de precizie, instrumentele de măsurare a tensiunii arteriale și controlerele de temperatură au devenit cele mai importante produse pentru perioada de până în 1945 și noul început după aceea.

Service

Fie este vorba de punerea în funcțiune, întreținerea profesională, calibrarea sau verificarea funcțiilor specialiștii noștri din uzina Güglingen sprijină și asigură operabilitatea completă a produsului AFRISO. Pentru procese sigure, rezultate precise ale măsurătorilor, respectarea cerințelor legale și o durată lungă de viață.

Integritate

gândești proactiv, gândești înainte, fii creativ. Toate acestea se de la sine înțeles pentru echipa AFRISO. Echipa vine cu soluții posibile la provocări “imposibile” într-un mod care este flexibil, cost-conștient, la timp și rapid, dar atent. Managementul eficient al proiectelor, procesele de producție de ultimă generație și politicile de calitate care funcționează asigură fiabilitatea proceselor de top.

Calitate

La AFRISO, calitatea este planificată în mod sistematic și, în fiecare etapă a dezvoltării și producției de produse, gestionată și monitorizată. Acest lucru este atestat prin aprobări și certificate naționale și internaționale. Asigurarea calității conform ISO 9001 și managementul de mediu în conformitate cu ISO 14001 sunt o chestiune de curs pentru noi și implementate în fiecare proces.