Servicii

Oferta noastra de service - sprijin la nevoie

Service-ul inseamna posibilitatea de a te baza pe altii. Echipa de service AFRISO care va sta la dispozitie este flexibila, rationala in costuri, punctuala, eficienta si rapida.

Service

Indiferent daca este vorba despre intretinere profesionala, calibrare, certificate de etalonare sau verificare in functionare. Specialistii nostri din domeniul service-ului vor asigura functionarea pe toata durata de viata a aparatului dvs. de masura. Pentru rezultate exacte in masuratori, respectarea normelor impuse de lege si o durata mai lunga de viata.

Detinem unitate proprie de service, cu stand de verificare si calibrare atestat de producator, precum si resursele materiale si umane necesare.Asiguram pe termen lung piese de schimb, subansambluri, furnituri sau consumabile.

Reparatii

Daca exista anumite defecte de functionare, trimiteti-ne va rugam aparatul si o scurta descriere despre defectul observat si va vom returna aparatul functional in termen de maxim 5 zile lucratoare.

Consiliere si prezentare produs

Foarte aproape de client. Cineva din personalul nostru de vanzari este intotdeauna in apropiere. Noi va sfatuim personal si individual. Cu placere ii consiliem si pe clienti dvs. la expozitii sau prezentari organizate la sediul dvs.

Scolarizare si training

Profesionala si practica. In cadrul scolarizarilor noastre profitati de experienta vasta in masurari si analiza de gaze. Dotarea tehnica disponibila la sediul nostru permite demonstratii in conditii reale de lucru.