Informații legale – Politica de confidențialitate

Toate informatiile continute in siteul www.afriso.ro sunt proprietatea SC AFRISO SRL. AFRISO SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment, fara o informare prealabila. Nicio informatie prezentata pe acest site nu va fi considerata drept o oferta de produse sau servicii.
AFRISO administreaza acest site numai in scopul informarii si comunicarii cu Dvs. Puteti accesa acest site web in orice moment.

Informatiile de pe acest site se pot descarca numai in scopuri necomerciale si numai pentru a le utiliza pentru propriul Dvs. beneficiu. Transmiterea, modificarea, reutilizarea, raportarea sau utilizarea acestor informatii in scopuri comerciale sau publice fara acordul scris al SC AFRISO SRL este strict interzisa. Aceste informatii se refera la: text, imagini, materiale audio si video.

Informatiile prezente pe acest site pot include erori de natura tehnica sau de tastare.
Accesati acest site web pe propria Dvs raspundere. AFRISO nu este responsabila pentru orice daune directe, accidentale, indirecte sau intentionate cauzate de accesarea acestui site web. AFRISO nu este responsabila pentru nicio dauna cauzata echipamentelor Dvs., inclusiv infectii cu virusi cauzate de accesarea, utilizarea sau afisarea acestui site web sau prin descarcarea de informatii incluzand text, imagini, materiale audio si video de pe acest site.

AFRISO nu a verificat toate site-urile web la care face trimitere acest site si nu este responsabila pentru continutul acestora. Accesarea acestor site-uri se face pe propria Dvs. raspundere.

Sigla AFRISO este proprietatea AFRISO SRL. Aceasta poate fi utilizata numai ca legatura directa catre pagina de start a site-ului web AFRISO (www.afriso.ro); aceasta nu trebuie utilizata in alte scopuri.

AFRISO se adreseaza prin produsele si serviciile pe care le furnizeaza, exclusiv societatilor comerciale.

AFRISO nu prelucreaza, ca regula, date cu caracter personal ale clientilor sai, iar site-ul societatii nu stocheaza informatii referitoare la vizitatori.

AFRISO prelucreaza urmatoarele date apartinand clientilor sau potentialilor clienti in scop de marketing: denumirea societatii comerciale, nume si e-mail persoana de contact, telefon si adresa societatii comerciale. Datele mentionate vor fi folosite numai in scop de marketing, respectiv pentru transmiterea de newsletter si alte comunicari comerciale. Datele furnizate nu vor fi transmise nici unui alt operator si vor fi utilizate doar in scopul mentionat.

In cazul newsletterului, fiecare editie contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea utilizatorilor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal, oferite in mod voluntar, in conformitate cu prevederile codului civil pentru stabilirea raporturilor comerciale dintre AFRISO SRL ca furnizor si o societate comerciala ca beneficiar al produselor si serviciilor, se face in conformitate cu prevederile REGULAMENTULUI nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), iar dumneavoastra beneficiati de drepturile prevazute in Capitolul III: Drepturile persoanei vizate, respectiv: accesul la datele cu caracter personal proprii, rectificarea sau stergerea acestora, restrictionarea prelucrarii sau dreptul de a se opune prelucrarii.
Pentru informatii sau alte probleme legate de protectia datelor cu caracter personal va puteti adresa persoanei responsabile pe e-mail: info@afriso.ro sau tel. 021 410 07 02.